Update toestand Michael Schumacher: stabiel maar situatie blijft kritisch

Kort voor 11 uur kwam Sabine Kehm, de woordvoerster van Michael Schumacher, met een nieuwe update over de toestand van Michael Schumacher.
Er kwam deze keer geen persconferentie zoals de voorbije twee dagen, dat had het ziekenhuis zelf reeds op voorhand laten weten. Wel zou Sabine Kehm een nieuwe update brengen over de toestand van Michael Schumacher.

De fans de van de Duitse recordkampioen zullen oud naar nieuw ongetwijfeld op een andere manier gevierd hebben dan tijdens andere jaren, maar het nieuwe jaar is alvast met goed nieuws begonnen voor hen.

De toestand van Michael Schumacher

“Michael zijn toestand werd gedurende gans de nacht zeer zorgvuldig in de gaten behouden. Ze is steeds stabiel gebleven gedurende heel de nacht en ook deze ochtend is ze stabiel gebleven. Dat is voor het moment goed nieuws maar ik wil benadrukken dat de situatie momenteel ook zeer kritisch blijft aangezien de verwondingen erg groot zijn. Daarom is momenteel een nieuwe grote persconferentie niet aanwezen. We kunnen er immers niet meer over zeggen en er zijn geen opmerkelijke wijzigingen in zijn toestand,” zei Sabine Kehm tegenover de verzamelde pers.

“Ik waag me er niet aan om prognoses te maken,” antwoordde Kehm tegenover een journaliste van de Duitse zenders RTL en N-TV. “Zijn toestand is zoals voordien nog steeds erg kritisch, daar mag men geen verkeerd beeld over hebben. Men moet van dag tot dag denken en verder afwachten. Het is de derde dag nadat alles gebeurd is. We moeten allemaal voorzichtig zijn met onze inschattingen maar voor het moment is de situatie stabiel en sinds gisteren in de namiddag is die situatie niet veranderd.”

Klik hier voor een video van de persmededeling die Sabine Kehm gaf.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:24:”sabine_kehm_headline.png”;}
Kort voor 11 uur kwam Sabine Kehm, de woordvoerster van Michael Schumacher, met een nieuwe update over de toestand van Michael Schumacher.