Vader van Joyce Godefridi: “Mijn dochter is niet het lief van Max Verstappen”

Joyce Godefridi is niet de vriendin van Max Verstappen, zo laat Johnny Godefridi, de vader van Joyce weten tegenover Het Nieuwsblad.
image
Het nieuws dat Verstappen en de Zweedse schone Mikaela Ahlin-Kottulinsky uit elkaar waren gegaan was nog maar enkele uren bekend of het Nederlandse ‘Autobahn’ berichtte dat Verstappen al een nieuwe vriendin had.

Joyce Godefridi en Verstappen waren volgens ‘Autobahn’ meermaals samen gespot en waren naar verluidt een koppel. Godefridi kwam in een halve mediastorm terecht maar de vader van Godefridi ontkent dat zijn dochter samen is met Max Verstappen.

“Mijn dochter en ik zijn niet te spreken over de berichten die plots opduiken op het Internet. Het klopt gewoon niet,” aldus Johnny Godefridi, zaakvoerder van het bekende busbedrijf De Wilg in Bree, tegenover ‘Het Nieuwsblad’. “Ze zijn samen gewoon een keer gesignaleerd, maar voor de rest is er niets aan de hand. Het verhaal is komen overwaaien vanuit Nederland, en nu worden we langs alle kanten bestookt met vragen. Ambetant.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}