Strijdvaardige Valtteri Bottas: “Ik heb een plan, ik ben Nico Rosberg niet”

Valtteri Bottas wil volgend jaar meer dan ooit een gooi naar de titel doen. Daarbij gaat hij uit van zijn eigen sterkte en wil hij niet vergeleken worden met Nico Rosberg.


Ondanks het feit dat hij in vergelijking met vorig jaar een mooie stap vooruit heeft gezet kon Valtteri Bottas Lewis Hamilton nooit echt bedreigen in de titelstrijd. Nu de titelstrijd in een definitieve plooi is gevallen wordt er echter al naar 2020 gekeken.

In 2020 wil Valtteri Bottas opnieuw zijn kans wagen. Tijdens de persconferentie in Brazilië werd Bottas gevraagd of hij niet net als Nico Rosberg destijds meer moet proberen om Hamilton psychologische te destabiliseren door allerlei psychologische spelletjes te spelen.

“Om eerlijk te zijn ben ik die vraag ondertussen al beu gehoord aangezien iedere rijder anders is. Ik ben Nico niet,” aldus Bottas.

“Ik heb uiteraard een plan en wil verschillende manieren vinden om mijn uiteindelijke doel te behalen en dat is de wereldtitel. Dat betekent dat ik mijn teamgenoot moet verslaan maar daarnaast ook heel wat andere rijders.”

Bottas wil zich daarbij vooral op zichzelf focussen en vooral uitgaan van zijn eigen sterkte.

“Ik heb altijd de voorkeur gegeven aan het geven van een antwoord op de baan. Indien ik mijn performance kan aanhouden en al mijn energie daarin kan steken dan is dat het beste voor mij.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022