Vandoorne: “Geen ernstige problemen maar wel veel tijd verloren”

Onze landgenoot Stoffel Vandoorne geraakte gisteren niet verder dan de voorlaatste tijd. Dat viel voor een groot deel toe te schrijven aan de technische problemen die er voor zorgden dat er tijdens de testdag heel wat tijd verloren ging.

ߑ€ @svandoorne. #McLaren #F1 #F1Testing

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op


“Vandaag was een uitdagende dag omwille van de problemen die we kenden waardoor ons schema verstoord werd. We kwamen enkele keren stil te staan op de baan, we hebben hard gewerkt om er voor te zorgen dat we goed voorbereid zijn voor de volgende testdag,” blikt Vandoorne terug op zijn testdag.

Ondanks dat er heel wat tijd verloren ging waren de problemen niet al te ernstig volgens Vandoorne.

“De problemen die we kenden waren niet zeer ernstig maar vergden wel een lange tijd om in orde te brengen. We konden dan ook niet zo veel rijden als gepland. De omstandigheden in de namiddag waren omwille van de wind redelijk tricky. Onze namiddag was dan ook niet representatief.”

“We zijn hoopvol dat we de problemen verholpen hebben en de test op woensdag wel productief zal zijn,” besloot Vandoorne.

Vandaag zal teamgenoot Fernando Alonso het stuur van Vandoorne overnemen. Op donderdag komt vervolgens Stoffel Vandoorne opnieuw in actie met de McLaren MCL33.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023