Vandoorne: “Ik heb alle vertrouwen dat ik aan de GP van België zal deelnemen”

Hoewel sommige geruchten willen dat Stoffel Vandoorne geen McLaren-rijder meer zal zijn tegen de GP van België heeft onze landgenoot er nog alle vertrouwen in dat hij wel degelijk aan de start van zijn thuisrace zal staan.


Tijdens de GP van Hongarije staken allerlei geruchten de kop op dat Vandoorne vanaf de GP van België vervangen zou worden door Lando Norris. De McLaren-junior maakt momenteel een goede indruk in de Formule 2 en staat tweede in het kampioenschap met twaalf punten achterstand op zijn landgenoot George Russel.

Toen ‘La Dernière Heure’ vroeg aan McLaren-CEO Zak Brown of deze geruchten klopten antwoordde hij met: “Hoogst onwaarschijnlijk.” Verder wilde de Amerikaan ook nog kwijt dat ze Vandoorne zowel op “moreel als technisch vlak alle steun geven.”

Onze landgenoot maakt een moeilijk seizoen door met McLaren, zijn teller staat momenteel op een schamele acht punten. Zijn beste prestatie van het seizoen is een achtste plek in de GP van Bahrein.

Zak Brown heeft al in diverse interviews laten weten dat hij spreekt met verschillende rijders maar hij gaf ook mee dat dat in deze periode normaal is.

Stoffel Vandoorne zelf heeft er alvast alle vertrouwen in dat hij in Spa nog steeds McLaren-rijder is. Toen hem die bewuste vraag gesteld werd antwoordde hij met: “Ik heb er alle vertrouwen in. Na twee mindere races is alles slecht maar na een goede race ben je een God. Dat is nu eenmaal Formule 1.”

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022