Vandoorne: “Teleurstellend om de race zo te moeten eindigen”

Voor onze landgenoot Stoffel Vandoorne is de GP van China op een teleurstelling uitgedraaid. Hij moest opgeven door een probleem met de benzinedruk op zijn McLaren.

Vandoorne moest de race van op de vijftiende plaats op de startgrid aanvatten en hoopte om van de weersomstandigheden gebruik te maken op te schuiven. Daarin slaagde hij echter niet. Bij de start bleef Vandoorne uit de problemen maar tijdens de race kreeg Vandoorne al snel te horen dat er een probleem was.

Amper zo’n achttien ronden ver in de race kreeg Vandoorne een probleem met de benzinedruk op zijn wagen, waarna hij te horen kreeg dat hij moest terugkeren naar de garagebox van McLaren en uit de wagen stapte. Opgave dus voor Vandoorne en de teleurstelling viel van Vandoorne zijn gezicht af te lezen.

“Ik had best een goede start en in het begin van de race ging het best wel goed. Helaas stak er al vrij vroeg in de race een probleem op met de benzinedruk. Ik vroeg het team of er nog iets te resetten viel, maar dat bleek niet het geval, blikt Vandoorne terug op zijn race tegenover ‘Ziggo Sport’. “Het is jammer, we moeten blijven werken om ons te verbeteren”.

Er rest McLaren echter weinig tijd om veranderingen aan te brengen en de problemen te verhelpen. Binnen minder dan een week gaat het raceweekend in Bahrein immers al van start.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer