“Veranderingen maken me niet meteen goed”

Het is intussen al bekend dat Michael Schumacher van zijn team een nieuwe wagen ter beschikking krijgt. Maar brengen de veranderingen ook positieve resultaten met zich mee?
Mercedes heeft de wagen aangepast zodat die de zevenvoudig wereldkampioen beter zou liggen. Toch verwacht de Duitser geen onmiddellijke verbetering.

Het is geen geheim dat Schumi niet presteert zoals hij en zijn fans hadden gehoopt. Een zesde plaats is tot nu toe zijn beste resultaat in zijn tweede carrière en zijn tien punten en tiende plaats in het kampioenschap zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Naar verluid zou het probleem van de Duitser onderstuur zijn. Waarschijnlijk neigt zijn nieuwe wagen dus naar overstuur.

“Het Europese deel van het kampioenschap begint en dat betekent heel wat updates.” verklaart Schumacher. “Dan kunnen we zien hoe goed de onze zijn ten opzichte van die van de andere. Het is niet realistisch om te denken dat die van ons veel beter zijn dan die van de andere team. Dus een zege is zeker niet verwacht. Ik hoop natuurlijk wel op een verbetering. Mijn motivatie is top, maar de resultaten niet. Ik zal er alles aan doen om doe te verbeteren.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}