Verdachte diefstal medisch dossier Michael Schumacher pleegt zelfmoord

Een verdachte van de diefstal van het medisch dossier van Michael Schumacher heeft deze ochtend zelfmoord gepleegd in zijn cel.
image
Dinsdagavond werd een verdachte opgepakt van de diefstal van het medisch dossier van Michael Schumacher. De verdachte in kwestie werkte voor het Zwitserse helikopterbedrijf Rega, dat instond voor het medisch transport van Michael Schumacher.

Rega diende vorige week klacht in tegen onbekenden. Enkele weken geleden doken er immers documenten uit het medisch dossier van Schumacher op die te koop werden aangeboden. Na een onderzoek van de politie was er een belangrijk spoor dat verder onderzocht werd. Er werd immers een ip-adres gebruikt dat gelinkt is aan het Zwitserse helikopterbedrijf Rega.

Gisteren werd ’s avonds een man opgepakt die verdacht werd van de diefstal en voor Rega werkte. De diefstal zou hebben plaatsgevonden tijdens het medisch transport van Schumacher van het ziekenhuis in Grenoble naar Lausanne. Daarbij werd door het ziekenhuis eveneens het medisch dossier overgedragen.

Het Openbaar Ministerie liet vandaag echter weten dat de verdachte van de diefstal zich vandaag heeft opgehangen in zijn cel in Zürich.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}