Vergne waarschijnlijk een seizoen langer bij Toro Rosso

Volgens Franz Tost, teambaas bij Toro Rosso, is de kans groot dat de Fransman een seizoen langer voor Toro Rosso zal rijden.
image
Jean-Eric Vergne, zijn naam stond lange tijd op de lijst met mogelijke vervangers voor Mark Webber bij Red Bull. Maar vandaag de dag is die kans bijzonder klein. Christian Horner liet immers verstaan dat het in de eerste plaats tussen Kimi Raikkonen en Daniel Ricciardo, de teamgenoot van Vergne, zal gaan.

Franz Tost, de teambaas van Toro Rosso, is er dan ook van overtuigd dat Vergne ook volgend seizoen bij Toro Rosso zal rijden.

“Ik weet zeker dat Vergne ook volgend seizoen voor ons zal rijden,” zei Franz Tost tijdens de persconferentie voor teambazen. “We mogen niet vergeten dat Jean-Eric later in de Formule 1 is gekomen dan Daniel (Ricciardo). De reden dat Red Bull overweegt om Daniel volgend jaar te laten racen is omdat hij meer ervaring heeft. Daarnaast heeft hij zeer goed gepresteerd tijdens de eerste seizoenshelft. Jean-Eric doet echter niet veel voor hem onder. Hij zal ook niet uit het team gesmeten worden. Ik denk dan ook dat hij volgend seizoen gewoon voor ons zal rijden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}