Verse sneeuw oorzaak van val Schumacher

De politie bevestigde dat er zondag zo’n twintig centimeter verse sneeuw viel, waardoor sommige obstakels bedekt werden.
image
Het was intussen al bekend dat de val van Schumacher werd veroorzaakt door een rotsblok, maar dat feit wordt nu nog wat kracht bijgezet door het verhaal van de politie. Die verklaarde dat er zo’n twintig centimeter sneeuw was bijgevallen, waardoor de Duitser de bewuste steen niet kon zien zitten.

Sabine Kehm, manager van Schumacher, herhaalde gisteren nogmaals dat hij niet tegen hoge snelheid aan het skiën was op het moment van het ongeval. Net voor zijn noodlottige val had “der Meister immers nog een vriend geholpen, die zelf tegen de vlakte was gegaan. Mogelijk wilde Schumacher daarna van de ene piste naar de andere gaan, maar bij het nemen van een bocht werd de Duitser uit balans gebracht, waarna hij met zijn hoofd op een ander rotsblok terecht kwam.

Ondertussen ligt Schumacher al meer dan 72 uur in een kunstmatige coma. Sabine Kehm kwam op woensdagavond opnieuw naar buiten met een kleine update over de toestand van de 44-jarige Duitser. Deze was stabiel, maar nog steeds kritiek. Omdat er weinig tot geen verandering bemerkt werd bij Schumacher, vonden de artsen het niet nodig om een nieuwe persconferentie te houden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}