Max Verstappen: “Doutzen Kroes is te oud voor mij”

Max Verstappen verkiest zijn Zweedse vriendin Mikaela Ahlin-Kottulinsky duidelijk boven landgenote en topmodel Doutzen Kroes.

Verstappen begint over enkele dagen aan zijn tweede seizoen in de Formule 1, de focus van Verstappen ligt dan ook volledig op het eerste raceweekend in Melbourne, Australië. De meeste vragen van journalisten gaan dan ook over de nieuwe wagen of zijn toekomst en contract bij Red Bull en Toro Rosso. Ook vragen genoeg over dat eerste raceweekend in Melbourne, alsook hoe die voorbereiding daarvoor is verlopen, maar zo niet bij Veronica Magazine.

Bij Veronica Magazine hadden ze vooral veel aandacht voor Mikaela Ahlin-Kottulinsky, de vriendin van Verstappen. Verstappen en de Zweedse schone vormen sinds enige tijd een koppel. Ze zijn erg trots op hun relatie laten hun vele volgers ook volop mee genieten via de sociale media.

Veronica Magazine wou dan weer wel eens weten wat Verstappen van zijn landgenote Doutzen Kroes vindt. Wanneer hij echter moet kiezen tussen het 31-jarige topmodel en zijn vriendin Mikael kiest hij uiteraard voor die laatste.

“Natuurlijk”, zegt Verstappen tegenover Veronica Magazine. “Ik vind Doutzen niet zo… Hoe zeg ik dat? Wauw. Ze is ook een beetje te oud voor me.”

Meevaller is dat Mikaela net als Verstappen ook in de autosport actief is. Ze kan zich dan ook perfect inbeelden wat er allemaal bij een raceweekend in de Formule 1 komt kijken. Veel zal je haar dan ook niet zien tijdens een F1-raceweekend, aangezien Verstappen zich dan volledig op de F1 kan concentreren. Sowieso zien ze elkaar vaak pas om de twee weken, meestal in Monaco, waar Verstappen woont.

“Het is handig dat we allebei racen, zodat we elkaar daarin begrijpen. Als we samen zijn, vinden we het leuk om over racen te praten of te shoppen,” aldus Verstappen, die echter net als heel wat mannen niet meteen een fan van shoppen is. “Of ik van shoppen hou? Als je met een dame bent, dan moet je wel!”

Summer vibes☀️ (rg @loovedoutzen)

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Always an awkward positionߘ¬

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print