Verstappen enorm geïrriteerd na kwalificatie: “Was er een incident?”

Max Verstappen was naar eigen zeggen enorm geïrriteerd na afloop van de kwalificatie. Geïrriteerd vooral voor het missen van de polepositie. Wat het incident met Valttero Bottas betreft vindt hij niet dat er een probleem was.

“Ik ben super geïrriteerd!” zei Verstappen tijdens het interview op de grid na afloop van de kwalificatie. “Tijdens Q3 kreeg ik het wat moeilijker, ik kon mijn banden niet optimaal laten werken. Uiteraard is een tweede plaats goed, maar het is niet wat ik wenste.”

Tijdens de eerste run in Q3 leek Verstappen op weg naar de polepositie. Uiteindelijk slaagde Sebastian Vettel er echter alsnog in om onder de tijd van Verstappen te gaan.

“Ik gaf alles maar vandaag volstond dat niet tijdens de kwalificatie. Ik wou echt die polepositie, maar op zijn minst hebben we een mooie startpositie.”

Toen Verstappen vervolgens gevraagd werd naar het mogelijk hinderen van Valtteri Bottas lachte hij die vragen weg.

“Welk incident?” reageerde Verstappen. “Ik bevond me langs de binnenkant. Hij reed gewoon op de rijlijn en blokkeerde zijn wiel. Er was dus geen incident.”

Verstappen werd dan gezegd dat hij toch samen met Bottas naar de stewards moest: “Dat kan wel zijn maar wat mij betreft is er geen incident.”a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed