Verstappen: “Ik zou in de toekomst beter mijn mond houden”

Max Verstappen heeft in Mexico gereageerd op de commotie die er telkens ontstaat wanneer hij zijn mening over de boordradio geeft.

Tijdens de GP van de Verenigde Staten kreeg Verstappen op een bepaald moment te horen dat hij het iets rustiger moest doen en zorg moest dragen voor zijn banden. Verstappen was toen net Nico Rosberg beginnen opjagen en die boodschap zinde Verstappen overduidelijk niet.

Verstappen gaf vervolgens ongezouten zijn mening over de boordradio. Ook eerder dit seizoen gaf Verstappen al zijn mening en net als toen zorgde dat opnieuw voor de nodige commotie.

“Bijna altijd wanneer ik op mijn knop van de boordradio druk wordt het uitgezonden en dat kan soms wat arrogant klinken, zeker wanneer je hoort ‘Ik ben niet hier om als vierde te finishen’,” aldus Verstappen. “Dat is echter wat in mijn hoofd opkomt. Ik ben immers niet hier om vierde te eindigen, ik ben hier om te winnen, ik ben een racer.”

“Over de boordradio klinkt het alsof ik arrogant ben en niet naar het team luister, maar dat is niet de boodschap die ik het team wil geven,” verklaart Verstappen. “Ik zou in de toekomst beter ‘ja, nee en ok’ zeggen.”

Net als zijn rijstijl zorgt ook de commentaar van Verstappen ervoor dat de Nederlander bij een bepaald deel van de F1-fans enorm populair is. Er zijn er echter ook die Verstappen daardoor arrogant vinden. Ook Verstappen zelf beseft dit.

“Sommige fans houden ervan, anderen niet. Ik zou beter niets zeggen, zodat er geen discussies over ontstaan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022