Verstappen kan niet wachten: “Eindelijk terug racen”

Dat Max Verstappen ‘hot’ is in Nederlander, dat bleek gisteren nog maar eens toen hij een bezoek bracht aan de vestiging van ‘Hornbach’ in Amsterdam voor een event met zijn fans.

Zijn fans die kwamen massaal opdagen en Verstappen mocht dan ook heel wat interviews geven en handtekeningen uitdelen. Verstappen was zelf erg blij toen hij het talrijk aanwezige publiek zag.

“Het is heel leuk om zoveel fans te zien en dat ze allemaal zijn gekomen. Het is erg mooi om te zien dat het in Nederland zo enorm leeft,” liet Verstappen weten tegenover zijn officiële website.

Na zijn eerste overwinning vorig jaar tijdens de GP van Spanje hopen die fans uiteraard dat Verstappen dit seizoen zijn volgende stap vooruit kan zetten en kan strijden voor de wereldtitel. De twee wintertests lieten voorlopig niet uitschijnen dat Red Bull helemaal vooraan terug te vinden zal zijn, een mening die ook Verstappen er op nahoudt.

“Het is altijd moeilijk om te zeggen wie nu de snelste auto heeft, maar je ziet wel duidelijk dat Ferrari sterker is dan vorig jaar. Mercedes zal er altijd wel bij zitten. Ik denk dat ze altijd wat meer verstoppertje spelen. Ook de afgelopen jaren was dat zo,” aldus Verstappen. ”

“Voor ons kan ik het moeilijk zeggen. Ik denk persoonlijk dat we nog niet het beste team zijn, maar het blijft even afwachten. Na de kwalificatie in Australië zullen we zien hoe het is op pure snelheid. We gaan in ieder geval niet naar Melbourne met het idee dat we er pole position kunnen halen. Op dit moment denk ik dat Ferrari en Mercedes ervoor zullen staan.”

Net als voor de overige F1-piloten heeft de winterpauze voor Max Verstappen nu echt wel lang genoeg geduurd. Verstappen kan dan ook niet wachten om aan het seizoen te beginnen en met de Red Bull RB13 voor een eerste keer het circuit van Albert Park op te rijden.

“Dit is waar je het voor doet. We hebben getest en op een gegeven moment vind je dat wel genoeg en wil je racen. Ik denk dat het ook een beetje de spanning is van de eerste race. Je weet niet precies waar je staat. Dat maakt de hele week nog wat mooier. Het weer is altijd redelijk goed in Melbourne, al zag ik dat het tien graden kouder wordt als wij daar komen. Het zou zelfs kunnen regenen, maar dat vind ik wel prima,” blikt Verstappen vooruit naar het eerste raceweekend van het nieuwe F1-seizoen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022