Verstappen kwalificeert zich als zevende: “We mogen niet klagen”

Max Verstappen is redelijk tevreden na zijn kwalificatie voor de GP van Italië, ook al kwalificeerde hij zich slechts als zevende.

Op het circuit van Spa-Francorchamps, dat ook veel van de motor vraagt, kwalificeerde Max Verstappen zich voor tienduizenden Nederlandse fans als tweede. Op de Autodromo Nazionale di Monza moest Verstappen echter tevreden zijn met een zevende plaats op de startgrid.

Toch is Verstappen niet echt teleurgesteld. Verstappen en Red Bull wisten immers op voorhand dat het raceweekend in Italië bijzonder moeilijk zou worden.

“We mogen niet klagen”, vertelt Max na de kwalificatie. “Voor ons doen zitten we er goed bij. We wisten dat dit een moeilijk weekend voor ons zou worden en misschien wel het lastigste van het hele jaar. Force India viel wat tegen want die hadden we wel voor ons verwacht. We moesten in Q2 helaas nogmaals naar buiten omdat we net niet snel genoeg waren op de zachte banden. Maar goed ook, anders hadden we het niet gehaald. Voor de race is het afwachten hoe het zich ontvouwt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}