Verstappen moet wachten op nieuwe Renault-motor, Ricciardo niet

Renault heeft laten weten dat Daniel Ricciardo en Kevin Magnussen in Monaco de nieuwe verbeterde Renault-motor ter beschikking krijgen. Max Verstappen zal dus moeten wachten op de nieuwe Renault-motor.

De voorbije week werd er druk gespeculeerd of Renault in Monaco daadwerkelijk al de verbeterde power unit zou inzetten. Vandaag liet de Franse constructeur weten dat Daniel Ricciardo (Red Bull) en Kevin Magnussen (Renault) in Monaco daadwerkelijk met de verbeterde Renault-motor zullen kunnen rijden.

Max Verstappen en Jolyon Palmer, de teamgenoten van Ricciardo en Magnussen, zullen tot de race in Canada moeten wachten alvorens ze de nieuwe krachtigere Renault-motor ter beschikking krijgen.

Vorige week testte Renault de verbeterde motor tijdens de tweedaagse F1-test op het Circuit de Catalunya. Daarbij werden geen problemen vastgesteld, wat Renault deed besluiten om zowel haar eigen renstal alsook Red Bull racing één nieuwe motor ter beschikking te stellen. Het was vervolgens aan de teams zelf om te beslissen wie in Monaco met de nieuwe motor mag rijden.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer