Verstappen na snelste tijd: “Er is nog meer op komst”

Volgens Max Verstappen is er nog meer op komst. De Nederlander reed op vrijdag tijdens de tweede oefensessie de snelste tijd.

Kan Red Bull Mercedes onder druk zetten tijdens de GP van België? De derde oefensessie en de kwalificatie zullen daarover meer duidelijkheid moeten geven. Tijdens de tweede oefensessie eindigden Verstappen en teamgenoot Daniel Ricciardo alvast als eerste en tweede.

Volgens Verstappen is er op zaterdag alvast meer op komst. De Nederlandse fans zullen het alvast graag horen, die gingen op vrijdag immers al uit hun dak na de besttijd van Verstappen tijdens de tweede oefensessie.

“Mercedes zal zeer competitief zijn maar we zullen zien wat er gebeurt,” zei Verstappen na zijn snelste ronde. “We kunnen zeker en vast nog beter maar we afwachten wat zei doen. Ik denk dat we over een goede wagen beschikken en een goede basis hebben.”

Uiteraard was Verstappen zeer tevreden dat hij zijn besttijd kon rijden voor zoveel Nederlandse F1-fans.

“Ik ben zeer blij dat ik eerste was voor de ogen van mijn fans, het was fantastisch. Ik kon heel wat fans zien juichen en roepen. Ze stonden te zwaaien met hun vlaggen, zoiets motiveert echt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print