Verstappen na zesde tijd: “Het ziet er positief uit”

Teamgenoot Daniel Ricciardo liet gisteren tijdens de eerste en tweede oefensessie telkens de snelste tijd noteren. Verstappen moest dan weer tevreden zijn met de vierde en zesde tijd, telkens op meer dan een halve seconde van Ricciardo. Verstappen is echter tevreden over het begin van het raceweekend.

“Het ziet er goed uit”, zo valt te lezen op de officiële website van Max Verstappen. “In de eerste vrije training had ik nog niet helemaal het juiste gevoel, maar we hebben vandaag veel veranderd aan de auto en aan het eind van de tweede vrije training was het gevoel in de auto goed. Door de rode vlaggen kon ik niet alle ronden afmaken, maar verder ging het prima.”

Verstappen kijkt positief uit naar de rest van het raceweekend.

“Ik denk dat we hier een goede kans maken. Het ziet er beter uit dan tijdens de voorgaande races. We moeten de balans nog iets verbeteren om echt tevreden te kunnen zijn met de auto, maar wat snelheid betreft ziet het er goed uit. We zitten erbij, dus dat is positief.”

Net als Sebastian Vettel en Lewis Hamilton denkt ook Max Verstappen dat het erg close zal worden.”

“Het zal in de kwalificatie close zijn. Hoewel Hamilton zijn tijd vandaag neerzette op de zachte banden, dus die zal er morgen (zaterdag) sowieso goed bij zitten,” zei Verstappen gisteren. “Mercedes zal in de kwalificatie ook nog wel wat meer uit de motor kunnen halen, maar dat hebben ze nu ook echt nodig. Het lijkt meer open te liggen dan eerder dit jaar het geval was, dus hopelijk kunnen we het gevecht aangaan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer