Verstappen negeert kritiek: “Ze deden het zelf niet beter”

Max Verstappen legt de kritiek die hij krijgt naast zich neer en focust zich op zijn prestaties op de baan.

De Nederlander is de jongste F1-piloot ooit en dan sta je uiteraard in de schijnwerpers. Tegelijkertijd ben je ook iemand waar snel kritiek op wordt gegeven, dat beseft de Nederlander ook zelf.

Vooral na zijn aanrijding en crash met Romain Grosjean tijdens de GP van Monaco kreeg Verstappen heel wat kritiek te verwerken. Zo uitte vooral Felipe Massa felle kritiek aan het adres van Verstappen. De Nederlander bood de Braziliaan tijdens een persconferentie het nodige verbale weerwerk.

Maar ook nu nog wordt Verstappen geregeld geconfronteerd met kritiek, maar daar trekt hij zich weinig van aan.

“Ik denk dat de rijders die me bekritiseren zelf hetzelfde deden, of zelfs erger, tijdens hun eigen carrière,” zei Verstappen tegenover het Duitse ‘Auto Motor und Sport’. “Ik focus me op mijn eigen taken en luister niet al te veel naar de rest.”

Tijdens de GP van Hongarije behaalde Verstappen zijn tot dusver beste resultaat tijdens zijn eerste seizoen in de Formule 1, namelijk een vierde plaats. De volgende race, de GP van België, is een halve thuisrace voor Verstappen, die de dubbele nationaliteit van Nederlander en Belg draagt. In de Formule 1 rijdt Verstappen echter met een Nederlandse licentie.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed