Verstappen: “Ik heb geen schrik van Lewis Hamilton”

Max Verstappen heeft tegenover Sky Sports laten verstaan dat hij met eender welke rijder een team wil vormen en dat hij niet bang is van Lewis Hamilton.

De voorbije weken werd reeds gesuggereerd dat Max Verstappen zich, dankzij zijn uitstekende eerste seizoen in de Formule 1, in de kijker heeft gereden bij Mercedes en Ferrari. Uiteraard dromen de Nederlandse fans al van Hamilton-Verstappen of Vettel-Verstappen als rijdersduo, al zal dat waarschijnlijk niet voor meteen zijn. Verstappen ligt immers nog tot eind 2017 onder contract bij Red Bull en Toro Rosso terwijl ook Nico Rosberg en Kimi Raikkonen voor volgend seizoen nog een contract hebben.

Verstappen heeft echter laten verstaan dat hij van geen enkele mogelijke teamgenoot schrik zou hebben, ook niet van drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton.

“Hamilton is erg getalenteerd, dat is overduidelijk, anders wordt je geen drie keer wereldkampioen. Je hebt verschillende soorten rijders in de F1. Lewis heeft zijn eigen stijl en dat is goed voor de F1. Ik zou er alvast naar uitkijken,” antwoordt Verstappen op de stelling van Sky Sports dat een rijdersduo samen met Hamilton erg opwindend zou zijn voor de sport.

“Voor mij maakt het niet uit wie mijn teamgenoot is, zo lang ik op een bepaald moment maar in een wagen zit waarmee ik wereldkampioen kan worden,” aldus Verstappen. “Ik maak me niet druk over mijn teamgenoot.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}