Verstappen: “Teamorders zijn niet nodig, er wordt toch niet naar geluisterd”

Volgens Max Verstappen zijn er bij Toro Rosso geen teamorders noodzakelijk.

Verstappen kende in Australië een frustrerende race. De Nederlander mocht als vijfde de race aanvatten maar finishte pas als tiende, nog net in de punten.

Dat het voor Verstappen een frustrerende race was bleek al over de boordradio tijdens de race. De Nederlander liet meermaals zijn ongenoegen blijken, onder meer over het feit dat hij achter Sainz reed en sneller was.

Ondanks de woorden die er zijn gevallen is het volgens Verstappen echter niet nodig om bepaalde zaken uit te praten binnen het team.

“Nee, we moeten alles gaan analyseren en ervoor zorgen dat we de volgende race sterker zijn,” zei Verstappen tegenover Motorsport.com. “Om eerlijk te zijn heb ik geen problemen met hoe het nu gaat. Ik heb alles voor mijn gevoel onder controle. Ik voel geen druk van Carlos. Ik focus me puur op wat er voor me gebeurt, want daar rijden mijn concurrenten.”

Teamorders bij Toro Rosso maken meestal weinig uit, aangezien de rijders er toch niet naar luisteren. Er wordt Verstappen dan ook gevraagd of de teamorders niet beter worden afgevoerd.

“Ik heb geen idee. Het maakt me ook niets uit. Normaal gesproken zou ik mijlenver voor hem gereden en was er geen probleem geweest.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print