Verstappen tevreden na eerste meters voor Red Bull: “Q3 is het doel”

Max Verstappen blikt tevreden terug op zijn eerste dag bij Red Bull Racing. De Nederlander reed vandaag zijn eerste officiële meters voor de renstal en reed tijdens de tweede oefensessie een achtste tijd.

Na de veelbesproken overstap van Toro Rosso naar Red Bull worden uiteraard ook de ambities aangescherpt. Met een zesde tijd tijdens de eerste oefensessie en een achtste tijd tijdens de tweede oefensessie blikt Verstappen tevreden terug.

“Ik ben blij met hoe de eerste dag verlopen is en mag absoluut niet klagen”, zei Max Verstappen na afloop van de tweede oefensessie tegenover ‘Verstappen.nl’. “We hebben alle procedures kunnen doorlopen en veel ronden kunnen rijden wat belangrijk was. Ik ben nog niet helemaal tot de limiet van de auto gegaan, het is allemaal net iets anders dan bij de Toro Rosso, ook de zitpositie en de positie van het stuur is iets anders. Maar het ging vandaag allemaal prima, ik ben blij met hoe het gegaan is. Het ging elke keer beter en beter. Voor morgen is het behalen van Q3 natuurlijk mijn doel.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}