Verstappen: “We moeten ons nog verbeteren”

Max Verstappen was tijdens de eerste oefensessie de snelste. Tijdens de tweede oefensessie moest Verstappen echter beide Ferrari’s duidelijk voor zich dulden, net als teamgenoot Daniel Ricciardo. Op zaterdag moet het volgens de Nederlander dan ook beter.

“Op het moment kunnen we de strijd met Ferrari nog niet aangaan,” zo valt de te lezen op de officiële website van Verstappen. “Sebastian was erg snel. We hebben een aantal dingen met de auto geprobeerd, al werkten deze nog niet zo goed op de nieuwe supersofts. Toen ik terugkeerde in de pits hebben we weer wat veranderd, maar je weet dat het op gebruikte banden niet zo geweldig is om een goede ronde te rijden. Desondanks heb ik mijn rondetijd nog met vier tienden verbeterd. Morgen zal het beter gaan, maar we moeten ons nog verbeteren om Ferrari dan te verslaan.”

Volgens Max Verstappen is het moeilijk om in te schatten hoe de krachtsverhoudingen in Maleisië verder zullen evolueren. Max Verstappen hoopt echter overduidelijk op regen.

“Ik heb vanwege de rode vlag geen lange run kunnen doen, dus het is lastig te zeggen. De tijden van Daniel waren niet slecht, maar ze waren niet zo goed als die van Sebastian. We hopen op regen, aangezien we dan altijd beter zijn. Op een droge baan kan het beter. Het is niet zoals in Singapore, waar we het snelst waren. Al met al was het een positieve dag. Ik had geen grote problemen, maar we moeten hard blijven werken om de auto te verbeteren. Hetzelfde geldt voor de balans. Deze was niet slecht, maar kan nog iets verbeterd worden. Dan zullen we zien of we Ferrari kunnen aanvallen, maar op dit moment lijken ze erg sterk.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

SelectSelect
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print