Vettel: “Alles is mogelijk tijdens de GP van Singapore”

Ook al past het stratencircuit van Singapore niet zo goed bij de wagen van Ferrari, toch is volgens Sebastian Vettel alles mogelijk.


“Na Spa-Francorchamps en Monza gaan we naar een heel andere circuit, Singapore, een circuit waarvan ik steeds geniet om er te rijden,” blikt Vettel vooruit naar komend raceweekend.

“Het is een stratencircuit, hobbelig en er is geen ruimte om in de fout te gaan. Het is één van de weinige races die onder kunstverlichting plaatsvindt.”

“We blijven het Europese tijdsschema hanteren, wat op zich vreemd is omdat we het circuit verlaten tegen dat lokale bevolking opstaat.”

De karakteristieken van het stratencircuit in Singapore zijn compleet anders dan die van Spa en Monza. Voor Ferrari vormt het ’trage’ circuit dan ook een serieuze uitdaging maar Vettel blijft hopen op een goed resultaat.

“We hebben het voordien al gezien dat tijdens de race in Singapore alles mogelijk is, het uiteindelijke resultaat valt dan ook moeilijk te voorspellen. Los daarvan zullen de teams ook onder druk staan omdat Singapore een zogenaamde back-to-back race is met Rusland,” besloot de Duitser.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022