Vettel crasht maar nuanceert de gevolgen ervan

Sebastian Vettel crashte tijdens de eerste oefensessie. Hij verloor daardoor heel wat kostbare tijd vandaag maar tegelijkertijd nuanceert hij de gevolgen van die crash.
Vettel kon door de crash tijdens de eerste oefensessie ook niet deelnemen aan de tweede oefensessie. Deze werd onder veel betere omstandigheden verreden dan de eerste, die op een natte baan werd afgewerkt. Toch zouden de gevolgen voor de rest van het weekend eerder beperkt zijn.

“Het maakt het ongetwijfeld iets moeilijker maar ik denk niet dat het een groot probleem zal zijn,” aldus Vettel. “We kennen het circuit redelijk goed van de voorbije jaren en uiteindelijk was het maar één sessie die onder droge omstandigheden werd verreden.”

“We zullen zien. Ik heb er alle vertrouwen in voor morgen. Alles kan nog. Alles lijkt dicht op elkaar te zitten en het zal morgen spannend zijn.”

Vettel is er dus van overtuigd dat hij tijdens de derde oefensessie voldoende data kan verzamelen om alsnog een gooi te doen naar de pole. Afwachten wat het zal geven …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print