Vettel: “De strijd met Mercedes en Red Bull zal erg close worden”

Sebastian Vettel reed tijdens de tweede oefensessie de tweede tijd, op ongeveer een tiende van Daniel Ricciardo. Vettel is er van overtuigd dat het ook tijdens de rest van het raceweekend erg close zal worden en dat Red Bull zich in de strijd vooraan zal mengen.

Na de eerste twee oefensessies is Vettel er van overtuigd dat Red Bull morgen zal kunnen meestrijden om de polepositie. Uiteraard kan dit belangrijk zijn voor de titelstrijd, zowel bij de rijders als de constructeurs.

“Het ziet er erg close uit tussen Red Bull, Mercedes en onszelf,” zei Vettel na afloop van de twee oefensessies. “Het is altijd moeilijk om te voorspellen wat je hier mag verwachten. De sessies op vrijdag zijn altijd anders hier, maar ik denk dat alles erg dicht op elkaar zit. Het zou leuk moeten worden en het zal belangrijk worden om morgen alles goed voor elkaar te krijgen.”

Volgens Vettel wordt het dan ook belangrijk om alle potentieel dat in de wagen zit eruit te halen.

“We zullen er voor moeten zorgen dat we de wagen goed kunnen laten functioneren en dat in het juiste ‘venster’. We moeten morgen een betere afstelling vinden en er voor zorgen dat de banden beter functioneren. We hebben enkele zaken geprobeerd die ons in de juiste richting zouden moeten doen evolueren. We moeten morgen een stap vooruit zetten.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

SelectSelect
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print