Vettel en Schumacher winnen Race of Champions

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher liet zien dat hij nog steeds er competitief is. Schumacher won de zogenaamde Race of Champions voor de derde keer op rij terwijl ook ditmaal Sebastian Vettel in de vreugde mocht delen.

Het moment waar de meeste supporters waarschijnlijk op hadden zitten wachten is de stint waarin Jenson Button het tegen Michael Schumacher moest opnemen. De Duitse legende versloeg Button vrij snel en verklaarde achteraf simpelweg dat hij gebruik zou hebben gemaakt van wat nog over is van zijn talenten, blijkbaar dus nog heel wat. Ook Sebastian Vettel kon zijn vreugde niet verbergen want geweten is dat ook hij Schumacher als zijn grote idool zou zien. Net als vorig jaar weten beide Duitsers dus opnieuw te zegevieren.

“Om te beginnen was het een leuk duel tussen mij en Jenson. Ik ben naar dit event gekomen om wat rest van mijn talenten nog eens te kunnen gebruiken. Op dit circuit moet je eigenlijk vooral kijken waar je tegenstander ergens zit om vervolgens je eigen tempo te bepalen. We hebben ook dit jaar echt genoten van dit event en het is uiteraard bijzonder dat we hier drie keer op rij konden winnen”, zo vertelde Michael Schumacher.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print