Vettel: “Ferrari zal op zaterdag nog een stap vooruit zetten”

Ondanks zijn snelste tijd op vrijdag is Sebastian Vettel nog niet helemaal tevreden over zijn wagen. Meer zelfs, de Duitser verwacht vandaag nog een stap vooruit te zetten.


Met Ferrari op de eerste en tweede plaats zou je een tevreden Sebastian Vettel verwachten, vooral omdat hij de snelste tijd liet noteren. Vettel is echter kritisch en verwacht dat Ferrari nog progressie zal en moet boeken.

“Er zijn heel wat kleine dingen die we moeten verbeteren,” zei Vettel na de tweede oefensessie. “De wagen was redelijk goed vandaag maar we kunnen ons verbeteren. Ik heb er vertrouwen in dat we een stap vooruit zullen zetten.”

Vettel verwacht vooral tijdens de kwalificatie goed voor de dag te kunnen komen, wat de race betreft verwacht hij meer tegenstand.

“Tijdens de race zal het moeilijker zijn want de anderen lijken iets sneller te zijn. Dat is echter geen verrassing want dat was ook de voorbije races het geval,” aldus Vettel.

“Ik denk dat we ons kunnen verbeteren met het oog op zaterdag. We moeten ons huiswerk goed doen en zien waar dat ons brengt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022