Vettel grijpt naast de overwinning

Sebastian Vettel is er niet in geslaagd om de grotere hoeveelheid benzine die hij bij had op de grid te gebruiken om de overwinning te pakken. Toch is hij tevreden met de tweede plaats.
Vettel startte als derde maar moest bij de start meteen twee plaatsen prijsgeven en verloor nadien nog heel wat tijd achter Trulli.

“Het was een goed resultaat voor ons, maar het was heel moeilijk. De start was oké maar opeens reed Lewis Hamilton naast mij. Ik denk dat hij voordeel haalde uit het KERS systeem. Daarna kwam ook Jenson Button mij voorbij, jammer genoeg verloor ik 2 plaatsen. Het achtervolgen van wagens kan veel schade aanrichten aan je banden, en op dit circuit moet je het beste uit je banden halen. Ik weet dat ik een eerste langere stint had die mij achter Trulli deed belanden en zo mijn strategie in de war schopte. In de laatste stint was hij heel erg goed te zien in mijn achteruitkijkspiegels, maar ik heb maakte geen fouten meer en zo eindigden we 2de.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023