"Vettel kan Webber in de problemen brengen"

Sebastian Vettel zal komend seizoen niemand minder dan David Coulthard vervangen bij Red Bull. Vettel zal dus in 2009 de nieuwe teammaat van Mark Webber worden. Coulthard kijkt nu al uit naar de samenwerking tussen beide rijders of misschien zelfs de problemen die er van kunnen komen. Wat als Vettel net als in 2008 al meteen de betere is?

"Ik kijk er nu al naar uit en ben zeer benieuwd naar de prestaties van zowel Vettel als Webber. Ik heb Webber al eens als grapje gezegd dat ik niet in zijn schoenen wil staan. Vettel kan volgens mij Webber in de problemen brengen. Hij heeft zeker en vast de nodige ervaring opgedaan en hij is gewoon erg goed", aldus David Coulthard.

Mark Webber maakte zijn debuut bij Minardi in 2002 en maakte vervolgens nog een overstap naar Jaguar en Williams. Met zijn 31 jaar is Webber zelf ook van mening dat de jonge Duitser een zeer bekwaam rijder is. Duitsland weet volgens hem zeer goede rijders aan de F1 te bieden.

"Hij heeft een fantastisch jaar gehad met enorm goede starts. Het is sowieso niet slecht voor Red Bull hem onder contract te hebben. De Duitsers hebben zeer goede rijders en hij is er zo eentje", zo verteld Mark Webber zelf.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023