Vettel kan zich vanaf nu zorgeloos scheren

Sebastian Vettel wordt wereldwijd ambassadeur van de elektrische apparaten voor persoonlijke verzorging van Braun voor mannen. Ja, hoor, het jongetje waarmee ooit werd gelachen om zijn babyface, gaat nu promotie voeren voor ondermeer de scheerapparaten van Braun.
image
De aankondiging werd gedaan op het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps, waar Sebastian Vettel het volgende zei: “Ik ben opgegroeid met de naam Braun. We zijn beide afkomstig uit dezelfde deelstaat, Hesse, dus onze connectie is diepgeworteld. Ik heb altijd versteld gestaan van de hoeveelheid technologie die in Braun-scheerapparaten wordt toegepast. Het is net als bij de Formule 1: de nieuwste technologie, het meest geraffineerde design en gegarandeerde duurzaamheid. De apparaten van Braun doen gewoon wat je ervan verwacht. Ik ben er trots op de ambassadeur te zijn voor de apparaten voor persoonlijke verzorging van Braun voor mannen.”

Lakis Vasileiadis, Global Marketing Director van Braun, was uiteraard ook erg verheugd over de samenwerking tussen Braun en de drievoudig wereldkampioen Formule 1: “We zijn uiterst blij met Sebastian als onze nieuwe ambassadeur. Hij is een indrukwekkende persoon die zijn droom heeft gerealiseerd door hard werk, voorbereiding, doorzettingsvermogen en de ultieme prestaties. Hij is een leider in zijn sport. Net onze oprichter Max Braun, heeft Sebastian zijn dromen vol overgave nagestreefd. Hij is een bron van inspiratie voor miljoenen mannen en de perfecte persoon om Braun te vertegenwoordigen.”

Braun en Vettel hebben naar verluidt hetzelfde doel voor ogen: je dromen nastreven en ze trachten te verwezenlijken. Sebastian Vettel wordt vanaf dit najaar het gezicht van de nieuwe campagne voor Braun-scheerapparaten: “Hold on to your dreams”.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}