Vettel niet teleurgesteld

Sebastian Vettel reed de derde tijd tijdens de kwalificatie voor de GP van Duitsland en de Duitser was naar eigen zeggen niet teleurgesteld.
image

Al is het maar de vraag of dat daadwerkelijk zo is. Het gezicht van Vettel na afloop van de kwalificatie liet immers het tegenovergestelde vermoeden. Vettel start morgen immers voor het eerst dit seizoen niet van op de eerste startrij.

“Het is niet echt een teleurstelling. Ik zou uiteraard graag iets meer naar voor op de grid gestaan hebben maar het was in het algemeen een erg moeilijke sessie,” zei Vettel in een reactie. “Ik denk dat we goed hersteld zijn van gisteren, ik had toen niet echt een goede balans. Vanmorgen was de balans van de wagen stukken beter.”

“De sessie was erg close en ik heb niet echt veel fouten gemaakt. In Q3 reed ik twee solide runs en misschien verloor ik een klein beetje tijd in de derde sector. Maar Mark heeft het erg goed gedaan. Hij was erg snel en reed een uitstekende ronde. Ik ben tevreden met mijn derde tijd en we staan aan de propere kant van de baan. Morgen zullen we moeten zien of dit een voordeel is.”

Ook Vettel blikt vooruit naar de race van morgen en daarin zal het weer een cruciale rol spelen.

“Ik denk dat de regen onderweg is en het is alleen maar de vraag wanneer hij het circuit zal bereiken,” aldus Vettel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print