Vettel over start uit de pitlane: “Zevende plaats zou mooi zijn”

Sebastian Vettel start straks vanuit de pitlane en heeft een duidelijk doel voor ogen …

En dat is een zo goed mogelijke inhaalrace rijden in de hoop om zevende te worden. Aangezien er slechts achttien rijders aan de start verschijnen moet hij alvast geen wagens van Caterham en Marussia inhalen, al zou dat niet echt een probleem gevormd hebben.

De Duitser start uit de pitlane omdat zijn motor gewisseld werd. Bij Red Bull hopen ze nu met deze motor het einde van het seizoen te halen, en zo eventuele bijkomende bestraffingen te vermijden. Uiteraard luidt dan ook de vraag of Vettel tijdens deze race voluit mag gaan.

“Het is de bedoeling om voluit te gaan, we zullen zien. Onze snelheid leek redelijk goed eerder dit weekend. Andere rijders inhalen is uiteraard een ander verhaal,” blikt Vettel vooruit naar de race.

“De zevende plaats, dat zou ik een goed resultaat vinden. Het hangt een beetje van de omstandigheden af, maar die zien er momenteel goed uit. Ik denk dat we tijdens de race naar voor kunnen opschuiven, maar inhalen blijft moeilijk. We hebben geen ideale topsnelheid op het rechte stuk, maar hopelijk kunnen wat punten behalen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print