Vettel weerlegt Mercedes-speculaties: “Ik verlaat Ferrari niet”

Sebastian Vettel verklaart dat het “duidelijk is” dat hij Ferrari niet verlaat, nadat speculaties hem koppelden aan het vrije zitje bij Mercedes.

Sebatian Vettel, viervoudig wereldkampioen en momenteel actief bij Ferrari, is één van de vele rijders die gelinkt worden aan het vrije zitje bij Mercedes. Nico Rosberg verraste iedereen door op pensioen te gaan, nadat hij wereldkampioen werd in Abu Dhabi.

Sebatian Vettel weerlegt de speculaties en maakt duidelijk dat hij een contract heeft bij Ferrari. “Ik denk dat het geen groot geheim is dat Kimi en ik een contract hebben voor volgend seizoen. Het moet dus duidelijk zijn dat ik het team niet verlaat”, zegt Vettel tegenover ‘Motorsport.com’.

“Ik weet niet wat het plan is van Mercedes, maar wij kijken naar onszelf voor volgend seizoen. Er veranderen heel wat dingen, dus het is al druk genoeg.”

Verder vertelt Vettel vertrouwen te hebben in Ferrari wat volgend seizoen betreft. “Natuurlijk zijn we erg positief voor volgend jaar. Ik denk dat het team sterker wordt. Dat is wat we voelden in de laatste maanden, op en naast het circuit. We moeten in staat zijn om met een betere pakket te starten aan het nieuwe seizoen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022