VIDEO: Lando Norris moet van de F1 zijn livestream en chat met fans stopzetten

Opmerkelijke beelden tijdens een Twitch-stream van Lando Norris afgelopen vrijdag waarbij de jonge Brit door de F1 gevraagd wordt om de stream stop te zetten.
Nadat Liberty Media de Formule 1 heeft overgenomen probeerde het de sport duidelijk dichter bij de fans te brengen. Vooral de aanwezigheid op de sociale media en interactie met de fans werd aanzienlijk uitgebreid.

Teams en rijders plaatsen geregeld foto’s en video’s op de sociale media waarbij ze de fans een blik achter de schermen gunnen, iets dat onder de leiding van voormalig F1-baas Bernie Ecclestone compleet ondenkbaar zou geweest zijn.

Ondanks het feit dat er nu veel meer mogelijk is, is niet alles gewenst door de Formule 1. Zo blijkt uit onderstaande videobeelden waarop Lando Norris en teamgenoot Carlos Sainz te zien zijn.

Door hevige mist werd er tijdens beide oefensessies niet gereden en Lando Norris besloot dan maar om vanuit zijn privé-vertrek in de paddock een Twitch-stream te starten en in interactie met zijn fans te gaan.

De Formule 1 was echter minder te spreken want een medewerker van McLaren stapt plots de ruimte in en laat aan Lando Norris duidelijk verstaan dat de “F1 het niet leuk vindt” en dat ze de stream moeten stoppen.

Norris is daar niet te spreken over en haalt nog even verbaal uit alvorens Carlos Sainz zegt: “Oké, ik denk dat het tijd is om afscheid te nemen. We moeten afscheid nemen. We moeten afsluiten!”

Vlak voor de stream onderbroken wordt heeft een gefrustreerde Lando Norris echter nog een duidelijke boodschap voor zijn fans: “Ga jullie beklag doen bij de F1!”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print