Vijfde seizoen van populaire F1-serie ‘Drive to Survive’ vanaf 24 februari op Netflix

F1 - Netflix
F1 - Netflix

Netflix heeft officieel bekendgemaakt dat het vijfde seizoen van de erg populaire serie ‘Drive to Survive’ vanaf 24 februari te bekijken is op Netflix.

Enkele jaren geleden ging de Formule 1 een samenwerking aan met Netflix. Via de serie ‘Drive to Survive’ krijgen de F1-fans een unieke blik achter de schermen. Het eerste seizoen was meteen razend populair, niet alleen bij F1-fans maar ook bij het veel bredere Netflix-publiek.

Door de enorme populariteit van ‘Drive to Survive’ slaagde de Formule 1 er eindelijk in om ook in Amerika door te breken. Er volgden de jaren nadien dan ook nieuwe seizoenen die eveneens erg populair waren. Vanaf 24 februari kunnen de abonnees van Netflix het vijfde seizoen van ‘Drive to Survive’ bekijken en streamen naar hun tv, tablet of smartphone.

Het vijfde seizoen van de serie staat in het teken van de introductie van de nieuwe generatie F1-bolides die vorig jaar werd geïntroduceerd. Opnieuw krijgen we heel wat exclusieve beelden van achter de schermen te zien alsook bijzondere verhaallijnen uit de F1-paddock. Hoe het seizoen afloopt weten we uiteraard al: Max Verstappen die voor het tweede jaar op rij F1-kampioen wordt.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print