Villeneuve: “Ik ben inderdaad in gesprek met Lotus”

Voormalig F1-rijder en wereldkampioen Jacques Villeneuve verklaarde zopas dat de geruchten over zijn eventuele comeback bij Lotus waar zouden zijn. Over zekerheid voor 2010 kan de Canadese rijder dan wel nog niet spreken.
Jacques Villeneuve is in eerste instantie zeer tevreden over het feit dat technisch directeur Mike Gascoyne onlangs zijn naam nog wist te vermelden inzake het aantrekken van rijders voor de nieuwe renstal Lotus in 2010. Volgens Villeneuve zouden er inderdaad gesprekken hebben plaatsgevonden maar werd van een officiële overeenkomst nog niet gesproken. We kunnen ook deze keer maar best rekening houden met het feit dat stille waters vaak diepe gronden hebben en dat Villeneuve dus wel eens terug op de grid kan verschijnen in 2010.

“Ik ben zeer gelukkig met het feit dat Gascoyne mijn naam wist te vernoemen inzake het aanwerven van rijders in 2010 voor Lotus. We zijn inderdaad in gesprek en voeren nog wat discussies dus van een overeenkomst voor 2010 kunnen we voorlopig nog niet spreken”, aldus de wereldkampioen van 1997.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}