VIP-vlucht voor Kubica dankzij Ferrari

De Poolse rijder Robert Kubica reisde samen met Ferrari van Shanghai naar Europa. Opnieuw ontkennen beide partijen een transfer voor 2011.
Robert Kubica ontkende zopas nog maar eens de geruchten die beweren dat hij komend seizoen het zitje van Felipe Massa zou overnemen. Geweten is dat elke rijder stiekem wel zit te dromen van een toekomst bij Ferrari, zeker als Fernando Alonso ook nog eens een van je beste maatjes is. Kubica en Ferrari gingen samen aan boord in Shanghai om vervolgens een VIP-vlucht naar Europa te maken.

Of er ook gesprekken hebben plaatsgevonden is nog lang niet duidelijk maar het gerucht over een mogelijke transfer wordt steeds hardnekkiger. Niet lang geleden stelde men Kubica nog de vraag of hij Massa wel zou willen vervangen bij de Italiaanse renstal. “Yes, yes , yes”, zo klonk het toen. Ondertussen blijft Kubica wel volhouden dat er nog steeds geen gesprekken hebben plaatsgevonden en dat de gemeenschappelijke vlucht niet diende om onderhandelingen te voeren.

“De reden van onze gemeenschappelijke vlucht waren niet de eventuele onderhandelingen. Het is inderdaad niet gebruikelijk dat zoveel rijders samen richting Europa vliegen maar het was in elk geval wel een cool gebeuren. Ik vond alvast geen snellere oplossingen dan samen met Ferrari naar Europa te vliegen”, zo verklaarde de huidige Renault-rijder.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}