Visa Cash App RB-team als nieuwe naam voor AlphaTauri: U fronst de wenkbrauwen? Wij ook!

Visa Cash App RB-team
Visa Cash App RB-team

Het zat er al geruime tijd aan te komen en vandaag werd de nieuwe naam van het AlphaTauri F1 team officieel bekendgemaakt: Visa Cash App RB-team. Er volgden vandaag veel gefronste wenkbrauwen bij de fans en journalisten want hoe gaan we het team nu eigenlijk noemen?

Scuderia Toro Rosso, of vervolgens Scuderia AlphaTauri, dat waren nog namen die behoorlijk ‘bekten’ maar de nieuwe naam die nu voor het team werd officieel bekendgemaakt die is leuk voor de nieuwe partner Visa maar voor de vele journalisten en fans zal het zoeken worden naar een afkorting die tijdens het seizoen vlot gebruikt kan worden. En mis je als sponsor dan je doel niet?

Bij het Visa Cash App RB-team, we beloven deze naam niet constant te gebruiken, zijn ze echter zelf wel zeer enthousiast over het nieuwe partnerschap en de nieuwe naam.

“Het is fantastisch om de nieuwe identiteit te onthullen en onze nieuwe partners te verwelkomen, nu we aan de volgende fase van het F1-verhaal van het team beginnen”, aldus Peter Bayer, Chief Executive Officer van het nieuwe Visa Cash App RB-team.

Het nieuwe logo van het team werd vandaag al officieel voorgesteld, op de nieuwe wagen en de nieuwe outfits van de rijders is het nog wachten tot 8 februari wanneer in Las Vegas de officiële voorstelling plaatsvindt.

Visa Cash App RB-team