Vitaly Petrov rijdt zich in de kijker

De Russische Renault-rijder Vitaly Petrov wist zichzelf gisteren in de kijker te rijden door de snelste tijd op zijn naam te laten noteren.
In de 56ste ronde diende Vitaly Petrov een onvoorziene pitstop uit te voeren. De Rus liep dan wel een lekke band op maar hij reed zich voor alle duidelijkheid niet enkel op een negatieve manier in de kijker. Petrov wist vlak voor zijn pitstop een rondje van 1:29.165 te doen noteren. Zijn tijd was 0,03 seconde sneller dan die van Red Bull-rijder Mark Webber. Niet enkel Petrov wist gisteren het circuit op een bijzondere wijze rond te geraken. Ook Jaime Alguerasuari en Sebastian Buemi lieten een derde en vijfde tijd noteren.

Lewis Hamilton wist ondanks de overwinning slechts de twaalfde tijd noteren terwijl teamgenoot Jenson Button als zevende in de ranglijst komt te staan. Beide Ferrari-rijders stelden vrij teleur door eveneens buiten de top tien te eindigen als het op de snelste ronden aankomt. Massa en Alonso wisten de tiende en elfde tijd te rijden. Feit is wel dat rookie Vitaly Petrov dan op een zeker ogenblik toch nog het best wist te presteren, en dat dan nog in een R30 van Renault.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}