Vladimir Putin ziet Renault als interessante optie voor Lada

De Russische premier Vladimir Putin denkt dat de renstal Renault een bijzondere optie zou kunnen zijn voor autoproducent Lada. Lada zit dan ook in moeilijkheden.
Het ziet er stilaan naar uit dat de Russische rijder Vitaly Petrov dan toch aandacht begint te krijgen van enkele topmensen in Rusland. Autoproducent Lada zit in moeilijkheden maar kan op dit ogenblik een enorme steun betekenen voor Renault-rijder Petrov.

Volgens Vladimir Putin zou Lada een samenwerking met Renault zeker in overweging moeten nemen om op die manier eveneens aan haar eigen imago te werken. Enige tijd geleden liet Putin al weten dat de overheid achter Vitaly Petrov zou staan om diens zitje bij de Franse renstal te verzekeren maar plakt Lada in 2010 daarom ook op de wagens van Renault? Het zal opnieuw weer even afwachten worden.

“Lada is waarschijnlijk het bekendste Russische product dat in Europa nog wordt aangekocht. We zijn momenteel bezig met moderniseringen en met het verbeteren van de kwaliteit van onze wagens””, zo verklaarde men bij Lada zelf.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}