Vormen Lewis Hamilton en Rita Ora een koppel?

Er doen steeds meer geruchten de ronde dat Lewis Hamilton en Rita Ora een koppel zouden zijn. Tevens zouden ze na de GP van Groot-Brittannië samen gespot zijn.

In januari stonden Lewis Hamilton en Rita Ora samen in de studio en na afloop van de GP van Groot-Brittannië zijn ze opnieuw samen gespot. De zangeres zat daarnaast ook in het publiek voor de Brit te supporteren. Volgens verschillende bronnen zouden Hamilton en Ora meer dan vrienden zijn.

Na de GP, die de Brit won, was hij te gast bij een feestje van Serena Williams. Ook daar werden de twee opnieuw samen gespot. Na het feest van de tennisster nam Ora de piloot mee naar haar huis, waar het feest onder hen beide werd doorgezet. De ochtend erna werd hij opgemerkt toen hij haar huis verliet.

Het was niet de enige keer dat ze samen werden gespot. Vorige week kreeg Rita Ora van haar dokter te horen dat ze het rustiger aan moest doen. Ze nodigde Hamilton uit om samen naar Montenegro te gaan. Hamilton, die uiteraard niet weigerde, werd daar gezien met de armen om haar heen.

Tot nu toe heeft Hamilton nog niet gereageerd op de geruchten…

Geschreven door Anouck Jaspers
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}