Wat scheelt er tussen Hamilton en zijn vader?

McLaren-rijder Lewis Hamilton gaf recentlijk toe dat de relatie met zijn vader op dit ogenblik een nogal vreemde wending heeft genomen.
Anthony Hamilton diende gedurende zowat de hele carrière van zoonlief Lewis als de ideale rechterhand. Niet lang geleden besloten beide heren om wat meer ruimte tussen elkaar te laten want dat zou nodig zijn om het familiale gevoel terug te vinden. Hamilton opteerde er dus voor om zijn vader niet langer als persoonlijke manager te doen dienen.

“Ik wil met mijn vader kunnen spreken en niet tegen iemand die mijn manager is. Ik wil met hem over de dagelijkse dingen kunnen spreken zoals iedere vader dat met zijn zoon doet. Samen een biertje gaan drinken en genieten op een familiale manier”, zo verklaarde de 25-jarige McLaren-rijder niet lang geleden nog.

Ondertussen is het de pers opgevallen dat Anthony Hamilton opvallend naar de achtergrond is verdwenen en dat er tegenwoordig nog weinig gesprekken plaatsvinden. Is er wrijving tussen Anthony en Lewis?

“Ik denk niet dat er wrijving is. Het is niet altijd glimlachen en tevredenheid tussen ons. We hebben niet lang geleden voor een grote verandering gekozen en ik herinner me niet exact wanneer ik nog met hem gesproken heb. Het is zeker geen weken geleden. We wisselen soms een berichtje maar heel veel hebben we op dit ogenblik niet te bespreken”, zo verklaarde Lewis Hamilton onlangs.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}