“We zijn nog steeds in shock na de crash van Bianchi”

Monisha Kaltenborn, de teambazin van het Sauber F1 team, laat weten dat iedereen in het team nog steeds in shock is na de crash van Jules Bianchi.

Voor Kaltenborn en Sauber is de GP van Rusland een belangrijke race op de F1-kalender, aangezien ze met Sergei Sirotkin een Rus als testpiloot hebben. Normaal zou de race in Sochi dan ook voor lachende gezichten moeten zorgen, aangezien Sirotkin in zijn thuisland de eerste oefensessie voor zijn rekening mag nemen. Niets is echter minder waar. De stemming is bedrukt.

Toen de baanmarshalls de wagen van Sauber-piloot Adrian Sutil aan het wegtakelen waren crashte Bianchi immers tegen de kraanwagen die bezig was met de takelwerkzaamheden.

“Iedereen in het team is met een bedrukte stemming afgereisd naar Sochi. We maken ons immers allemaal zorgen over Bianchi,” aldus Kaltenborn. “We zijn allemaal nog in shock na de gebeurtenissen van afgelopen weekend. Het is dan ook niet eenvoudig om door te gaan met onze dagelijkse werkzaamheden. Alles wat we momenteel doen lijkt onbelangrijk te zijn. Onze gedachten zijn dan ook bij Jules en zijn familie. We wensen hen het allerbeste toe.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print