“We zullen de GP van België niet winnen”

Het ziet er niet naar uit dat Jenson Button net als vorig jaar champagne mag spuiten na een overwinning op het circuit van Spa-Francorchamps.
image
McLaren kent dit jaar een overduidelijk minder seizoen. De renstal kende een erg moeilijk begin van het seizoen en lijkt langzaam aan beter te worden naarmate het seizoen vordert. Ook voor de GP van België, de eerste race na de zomerpauze, brengt de renstal enkele belangrijke updates mee.

De verwachtingen voor de race op het circuit van Spa-Francorchamps zijn positief, maar de race winnen zoals vorig jaar, daar durven ze bij McLaren niet aan denken.

“Het ding met Spa is dat het geweldig voelt om daar een snelle ronde neer te zetten,” blikt Jenson Button vooruit naar volgend weekend. “Je moet als rijder over een wagen beschikken die perfect bij jou past. Het is immers een erg lang circuit met heel wat ‘grootse’ bochten waar die je perfect moet nemen en waarvoor je dus een perfecte balans moet hebben. Een perfecte afstelling en bijna twee minuten voluit gaan, dat voelt geweldig.”

“We gaan niet naar Spa met een pakket waarmee we kunnen winnen. Ik ga echter tijdens iedere ronde er het beste van proberen te maken want rijden op het circuit voelt gewoon geweldig,” besluit Button.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}