“We zullen Mercedes inhalen”

Volgens Ron Dennis zal Mercedes ondanks de huidige voorsprong zeker en vast ingehaald worden …

Mercedes, en dan vooral Nico Rosberg, had een overduidelijke voorsprong op de rest van het veld. Lewis Hamilton werd geconfronteerd met problemen, en er was ook nog een safety car, want anders had Mercedes waarschijnlijk probleemloos en met een grote voorsprong een dubbel behaald.

Kevin Magnussen imponeerde achter de Duitser door als derde over de streep te rijden, wat nadien zelfs een tweede plaats werd door de diskwalificatie van Daniel Ricicardo. Ron Dennis, de grote baas bij McLaren, is er echter van overtuigd dat Mercedes snel zal ingehaald worden door de andere teams.

“Het was erg close tussen alle teams, op Mercedes na. Het is echter niet de eerste keer dat een team dominant is bij het begin van een seizoen,” aldus Ron Dennis. “Het zal overduidelijk voor alle andere teams een uitdaging zijn om dergelijk niveau van prestaties te halen maar we zullen daar zeker en vast geraken.”

“Hun snelheidsverschil komt vooral tot uiting tijdens de kwalificatie en de kwalificatie in Australië is altijd verwarrend. Het is duidelijk dat ze zo’n anderhalve seconde voorsprong op de rest hebben. Het is uitdagend om die kloof te dichten maar het is zeker en vast mogelijk,” besluit Ron Dennis.

Ron Dennis liet ook verstaan dat hij verwacht dat McLaren in Maleisië al een halve seconde sneller zal zijn.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}