Webber: “Ik krijg nog kansen om de titel te behalen”

Mark Webber maakt in Abu Dhabi samen met Alonso het meeste kans om de titel te behalen. Webber is er echter van overtuigd dat hij de komende jaren nog kansen zal krijgen om de titel te veroveren.
Mark Webber rijdt al heel wat jaren in de Formule 1 maar de Australiër kwam nog nooit zo dicht in de buurt van de titel als dit seizoen. Mocht Webber geen kampioen worden, dan is dat geen drama. Webber is er immers van overtuigd dat hij in de toekomst nog wel kans zal maken op de titel.

“Ik wil zondag de titel behalen, indien het niet lukt dan wil ik volgend jaar opnieuw aanspraak maken op de titel,” zegt Webber. “Ik weet dat ik erg tevreden en gelukkig mag zijn dat ik me in deze situatie bevind.”

De Australiër reageert zo op de felle kritiek dat het nu of nooit zou zijn voor de Australiër.

“Het zou mooi zijn indien we het seizoen kunnen afsluiten met het behalen van de titel. Mocht het seizoen echter nog twee of drie races langer duren, dan zou gezien het verloop van het seizoen alles ook pas in de laatste race beslist worden.”

Webber werd reeds meermaals gelinkt aan een eventueel vertrek uit de Formule 1 maar zoals het er nu naar uitziet zal de Australiër dus ook volgend seizoen voor de titel willen strijden.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen