Webber: “Ik moet nog eens winnen”

Mark Webber is er van overtuigd dat hij minstens nog één keer moeten winnen om aanspraak te maken op de titel.
Mark Webber heeft vandaag de tweede plaats verovert op Suzuka, maar ziet zijn teamgenoot nu wel naderen tot op 14 punten. De Australiër denkt dat een zege zijn eerste wereldtitel veilig kan stellen. Het is al geleden van Hongarije dat hij nog eens een grote prijs op zijn naam kon schrijven.

“Het belangrijkste is dat ik aan de goede kant van de kloof sta.” reageert Webber. “Ik hoop ook dat ik aan die kant kan blijven. Met nog drie races te gaan kan ik zeggen dat ik vandaag goed heb gepresteerd.”

“Seb (Vettel) heeft verdiend gewonnen, maar alle vijf de titelkandidaten kunnen races winnen. Ik moet nog eens winnen in de toekomst en ik ben er zeker van dat ik dat kan. Dat kan doorslaggevend zijn.”

“Betrouwbaarheid kan een rol spelen. Er zijn nog 75 punten te behalen en ik heb er minder nodig dan de rest. Ik kan zeggen dat ik er vertrouwen in heb,” zegt een erg zelfzekere Mark Webber.

“Het was een goede dag vandaag. Ik was heel dicht bij Seb in de kwalificaties en dat is ook al heel belangrijk. Het was moeilijk om te winnen of ik had een goede start moeten hebben. Ik had ook geluk dat Robert (Kubica) zijn wiel los kwam.”

“Het was leuk om op een seconde of anderhalf van elkaar te finishen. Ik ben blij met mijn prestatie. Seb verdiende de zege en Fernando (Alonso) reed ook niet slecht.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print