Webber: “Vettel verdiende de zege”

Ook Mark Webber kan tevreden terugkijken op de GP van Maleisië. De Australiër geeft ook toe dat Vettel vandaag beter was.
Voor Mark Webber verliep het vandaag stukken beter dan vorige week tidjens zijn thuisrace. Toen zat het de Australiër niet echt mee, vandaag verliep alles echter stukken beter.

Webber startte van op de pole, maar teamgenoot Vettel kende een superstart en nam meteen de leiding over van hem. Toch kijkt Webber tevreden terug op zijn resultaat.

“We weten dat vandaag de dag dat het eerste deel van de race door de strategie enorm belangrijk is. Bij de start draaiden mijn wielen wat door en daardoor kon Vettel de leiding overnemen,” aldus Webber. “Het was een mooi gevecht vandaag maar Vettel verdiende de overwinning.”

“De eerste en tweede plaats behalen is gewoonweg sensationeel. De voorbije races waren erg zwaar voor het team, we finishten toen duidelijk niet waar we hoorden te finishen. Ik had uiteraard graag een plaatsje meer naar voor gefinisht, maar dit is ene uitstekend weekend voor het team.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}