Webber ziet geen probleem in het verzwijgen van informatie

Eerder deze week lieten we onze lezers weten dat Mark Webber niet altijd eerlijk zou zijn geweest ten opzichte van zijn werkgever Red Bull Racing. De Australiër zelf reageerde ondertussen verbaast op de commotie die is ontstaan.
We zullen even in herhaling moeten vallen. Mark Webber presenteerde onlangs een boek waarin hij terugblikt op het seizoen 2010. In zijn boek gaf hij openlijk toe dat hij aan Red Bull verzwegen zou hebben dat hij nog niet helemaal genezen was van zijn ongeval in 2008.

Webber brak toen zijn been nadat hij ten val kwam met zijn mountainbike. Ook zou hij zijn laatste race in 2010 met een gebroken schouder hebben verreden.

Het achterhouden van belangrijke informatie is blijkbaar toch niet bij iedereen in het juiste keelgat geschoten. Vooral teambaas Christian Horner zou bijvoorbeeld consequenties hebben moeten dragen indien Webber in 2010 iets was overkomen omwille van zijn blessure. Ook de media heeft weinig begrip voor de manier van werken die Webber toepaste.

“Men moet weten dat ik niets zou verzwegen hebben indien ik gevaar zou lopen. Mijn blessure zou ook mijn prestaties niet beïnvloeden. In de wagen voelde ik me goed en kende ik geen problemen. Ik zou het team alles vertellen vanaf het ogenblik dat het nodig was”, zo verklaarde de Australiër nadat hij vernam dat er commotie was ontstaan in de media.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021